Sunday, April 5, 2009

Air Panas





Cik tining pulang ke kampung,aku pulak di kuala lumpur,lepak saja dirumah..dok ingat kat dia dan family aku..hati aku nie,this week tiada program, cuma mlm tadi sepupu aku, arip..ajak pegi mandi air panas,dimana?..Selayang,"Selayang ada air panas?"kata aku,Ada"kata arip, kawan dia bagi tau, tepi jalan ipoh sahaja, mlm tadi pegi, mmg ye..tepi jalan dekat dengan pasar borong selayang, dr pasar borong selayang dalam 1km dah sampai, terdapat 3 kolam , utama, kolam warm up(sederhana panas..suam2 kuku.),kolam panas(nie kolam kami mandi), kolam paling panas(org celur kaki je..lap2 badan)..hehe, nak lepak pn best jgk disana, kalau xda buat apa xtvt mlm, yang penting bawak baldi dan gayung sendiri, disana ada disediakan baldi dan gayung cuma kena charge RM2.00, masuk kolam tersebut pn percuma cuma nak parking sahaja berbayar RM 2.00, gerai2 makan dn tandas awam jugak ada disana.complete...katanya..hehe, sapa yang ada kudis2 pada badann..ha..pi simbah dan rendam..gerenti hilang...

hari nie seharian dirumah bersama bdk umah(keon),layan vcd dr pagi, sampai petang.


puyel
:katil sakti cendana

3 comments:

  1. hurmmlme dah x g air panas nih..zaman dulu2..sebelum tmpt nih di majukan...kwsan sekeliling nye adalah lalang & semak samun je k..
    masuk pon free...parking je tepi jln..skg nih je masuk kena byor,,n ada ah facilities skit..
    :)

    ReplyDelete
  2. oowhh.. yeke..ko g kt air ke..g kt semak?? ;p

    ReplyDelete